Antlers

Рога (2021)

Актьори
Keri Russell, Jeremy T. Thomas, Jesse Plemons
Режисьор
Scott Cooper
Сценарист
Nick Antosca, Henry Chaisson
Снимки
Hope, British Columbia, Canada
Жанр
Ужаси
Година
2021
Премиера в България
2021
Държава
САЩ, Мексико, Канада
Продължителност
1 ч 39 мин
Трейлър на Рога (2021)
1 014
Абонирай се за YouTube канала ни
Учителка от малък град се обединява с брат си, местен полицейски шериф, срещу неизвестно същество, за което се разказва единствено в митовете и легендите.

Джулия живее в малко градче в американския щат Орегон и преподава в основно училище. Брат ѝ Пол работи като шериф в същия град. Тя започва да се интересува от мълчалив ученик, който винаги стои на страна от останалата част от класа си. Подтикната от своето безпокойство, започва да се грижи за детето и разбита, че то пази мрачна тайна. Детето най-накрая се издава, но това, за което твърди, всъщност е същество от царството на легендите.

Джулия и Пол започват да вярват, че детето отчаяно се нуждае от защита и при една бърза проверка, намират плашещата истина. Страха скоро започва да обзема и тях, защото в града започват да се появяват мистериозни убийства. В опит да го предпазят от катастрофалната тайна, скоро застават пред унищожението на целия град. Те трябва да се изправят срещу ужаси отвъд въображението си, за да защитят себе си и всички в града.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички