Аквамен 2 и изгубеното кралство

Рога (2021)

Antlers
5.943 хил. гласа
Актьори
Keri Russell, Jeremy T. Thomas, Jesse Plemons
Режисьор
Scott Cooper
Сценаристи
Nick Antosca, Henry Chaisson
Снимки
Hope, British Columbia, Canada
Жанр
Ужас
Година
Премиера в България
Държави
САЩ, Мексико, Канада
Продължителност
1 ч 39 мин
Трейлър на Рога (2021)
2 299
Абонирай се за YouTube канала ни
Учителка от малък град се обединява с брат си, местен полицейски шериф, срещу неизвестно същество, за което се разказва единствено в митовете и легендите.

Джулия живее в малко градче в американския щат Орегон, където преподава в основно училище. Брат ѝ Пол работи като шериф в същия град. Тя започва да се интересува от мълчаливият ученик Лукас, който винаги стои на страна от останалата част от класа си. Подтикната от своето безпокойство започва да се грижи за детето и разбита, че то пази мрачна тайна. Детето най-накрая се издава, но това, за което твърди, всъщност е същество от царството на легендите.

Джулия и Пол започват да вярват, че детето отчаяно се нуждае от защита и при една бърза проверка, намират плашещата истина. Оказва се, че бащата и братът на Лукас крият смъртоносна, свръхестествена тайна, кървите дела на която вече излизат на дневна светлина. Страха скоро обзема и тях, защото в града започват да се появяват мистериозни убийства. Ужасяващите събития не спират, а продължават да се увеличават. Джулия си поставя най-важния въпрос: кой или какво може да стои зад кървавите делата? Възможно и е това да е мистериозно съществото от митовете на индианците? В опита си да предпазят Лука от катастрофалната тайна, скоро застават пред унищожението на целия град. Те трябва да се изправят срещу ужасите отвъд въображението си, за да защитят себе си и всички в града.