Годзила срещу Конг
Another Round

Още едно / Another Round (2020)

7.858 730 votes
Актьори
Mads Mikkelsen, Magnus Millang, Thomas Bo Larsen
Режисьор
Thomas Vinterberg
Сценарист
Tobias Lindholm, Thomas Vinterberg
Снимки
Aurehøj Gymnasium, Gentofte, Denmark
Жанр
Драма, Комедия
Година
2020
Премиера
Държава
Дания, Швеция, Холандия
Продължителност
1 ч 57 мин
Трейлър на Още едно / Another Round (2020)
326
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Още едно / Another Round (2020)
Учителя Мартин и неговите колеги решават да изпробват експеримент с поддръжане на постоянно ниво на алкохол, защото са изморени и заплашени от уволнение. Наистина имат напредък.

Има теория, според която под половин промил е твърде малко. С повече алкохол в кръвта се отравя съвсем различен свят, при който проблемите изглеждат по-малки, а креативността расте. Дори след чаша вино разговорите са по-оживени и се откриват нови възможности.

Мартин работи като учител в гимназията, но се чувства стар и изтощен. Неговите ученици и родителите искат да бъде уволнен, защото не са доволни от качеството на преподаване. Изпаднали в тази ситуация Мартин и трима негови колеги са окуражени от теорията и се хвърлят мигом в експеримента. Те трябва да поддържат постоянно нивото на алкохол 0.5 промила. Така възнамеряват да покажат, че под въздействието на алкохола са способни да подобрят всички аспекти на живота си, ставайки по-смели и креативни. Първоначално резултатите са положителни. Уроците в часовете са разширени с нов проект и подход, а в личен план Мартин отново се сближава със съпругата си. Но наред с иновативността последиците не закъсняват. 

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички