PRO Любов. Само за възрастни (2017)

6.1480 votes
Актьори
Anna Banshchikova, Aleksandra Bortich, Fedor Bondarchuk
Режисьор
Rezo Gigineishvili, Aleksey Chupov
Сценарист
Roman Kantor, Aleksey Chupov
Жанр
Комедия
Година
2017
Премиера в България
19 Януари 2018
Държава
Russia
Продължителност
109 мин.
Трейлър на PRO Любов. Само за възрастни (2017)
5 / 5 - 3 vots
2629
5
0
Всеки има различни очаквания от любовта. Докато едно я търсят, то други имат горчиви спомени от нея. Във филма се препитат 5 любовни истории, в центъра на които застават двама души, които правят проучване за нагласите на хората към любовта. Тяхната дейност ще повлияе живота на много хора, в това число и на тях самите.
Москва: Милиони хора живеят в руската столица и искат тук да направят нещо за своето развитие. Но в допълнение към тези възможности, в метрополията те трябва останат да бъдат анонимни, но това не винаги е възможно. Всеки ден пътищата на хората, които търсят любов се пресичат но правенето на истинска връзка понякога е по-скоро предизвикателство и следваш скок в кариерата. Докато един хора да доволни, други недоволни, защото все още не са срещнали любовта. Но всички те търсят връзка, която за тях ще означава нещо ново.
Младият американски певец Танър Тарлтън и испанския режисьор Кристиан Сантяго прекарват лятото заедно в Европа, за да направят филм за това какви са очакванията на хората от любовта. Докато работят по проекта си, те все още нямат представа как техния филм ще спаси живота на Кристиан след трагедията, която ще удари и двама им. Препридат се пет различни истории, героите в които намират щастието въпреки хаоса суматохата в руската столица
Двукратният носител на награда Razzie.
Добави ревю