A Beautiful Day in the Neighborhood (2019)

6.8350 votes
Актьори
Tom Hanks, Matthew Rhys, Enrico Colantoni
Режисьор
Marielle Heller
Сценарист
Noah Harpster, Micah Fitzerman-Blue
Снимки
Pittsburgh, Pennsylvania, USA
Жанр
Драма
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ, Китай
Продължителност
1 ч 48 мин
Трейлър на A Beautiful Day in the Neighborhood (2019)
23
Журналистът Лойд е назначен да създаде портрета на легендарния детски шоумен Фред Роджърс. Тази среща променя напълно Лойд, който се връща към най-важните ценности на живота.

Това трябваше да бъде изследователска работа и почти като всяка друга от една професионална среща възникна дълбоко приятелство: Том Джунод, като представител на вестник, посещава Фред Роджърс, който има популярно телевизионно предаване “Квартал Мистър Роджърс”, успя да направи интервюто, за което много американски журналисти само биха мечтали. В процеса на работата си той се научава как да се върне към класическите ценности на добротата и да премахне всички цинизми в характера си.

Те бързо осъзнават, че двамата блестят с един цвят и затова разговорите им бързо се отклоняват от предвиденото, и се насочват към дълбочини, които не биха очаквали. Те отварят сърцата си един към друг и споделят общата тъга на живота.

Биографичен филм за популярния телевизионен водещ Фред Роджърс, който стана известен с детския сериал “Квартал Мистър Роджърс”.Филма е адаптацията на мемоарите на Тим Мадиган и книгата “Горд съм с теб: Приятелството ми с Фред Роджърс” (link) и неговата знаменателна среща с телевизионната легенда.

 

 

 

С участието на

  • Tom Hanks
    Tom Hanks
    Том Ханкс