21 (2008)

6.8221 260 votes
Актьори
Jim Sturgess, Kevin Spacey, Kate Bosworth
Режисьор
Robert Luketic
Сценарист
Allan Loeb, Peter Steinfeld
Снимки
Back Bay, Massachusetts, Boston
Жанр
Драма, Криминален, Трилъри
Година
2008
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 03 мин
Бюджет
35,000,000
Трейлър на 21 (2008)
437
Абонирай се за YouTube канала ни
Докато Бен учи в Харвард, той прави неочаквана среща с един професор, който го вкарва в перфектната схема за Блекджек, с която започва да вади големи суми от казината в Лас Вегас.
Бен влиза в Харвард и трябва да си намери работа, защото е трудно родителите му да го издържат. Неочаквано, той е приет в тайния клуб на професор Роз, който се състои от талантливи студенти, обучени в Блекджек. Това е шанса му да изкара пари, с които да покрие разходите, но пътуванията до Лас Вегас и казината, започват да му харесват.
Докато в университета е един, то в Лас Вегас, може да бъде когото си искат. Разбира се неговите приятели започват да го подозират, но за жалост той не може да каже на никого. Хубавото е, че за първи път в живота си няма проблеми и това му харесва.
Нищо не е скъпо – вместо стая в общежитието, луксозен апартамент в хотел, вместо велосипед – лимузина, вместо баровете в колежа, пълни с досадници, нещо много по-интересно. Но разбира се, един такъв живот не може да продължава вечно и шефовете на казиното започват да го подозират.

С участието на

  • Laurence Fishburne
    Laurence Fishburne
    Лорънс Фишбърн