Убийство за Оскар

Докато сме млади / While We're Young (2015)

6.346 390 votes
Актьори
Ben Stiller, Adam Driver, Naomi Watts
Режисьор
Noah Baumbach
Сценарист
Henrik Ibsen, Noah Baumbach
Жанр
Драма
Година
2014
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 37 мин
Трейлър на Докато сме млади / While We're Young (2015)
631
Абонирай се за YouTube канала ни
Историята на една двойка, на която брака и кариерата тотално обърква техния живот. В един миг те стават отчуждени от приятелите си и трябва да си намерят нови, но какви ли ще са те?
В главните роли в този филм виждаме Бен Стилър и Наоми Уотс, чиито герои във филма са Джош и Корнелия, женена двойка на средна възраст около четиридесетте, които все още нямат деца. Постепенно всички техни приятели вече имат деца и непрестанно им подмятат, че и на тях им е време да станат родители. Тогава Джош случайно попада на млада двойка, Джейми (Адам Драйвър) и Дарби (Аманда Сийфрайд), които са само на двадесет и пет години и техният младежки свят изглежда толкова примамлив на Джош и Корнелия. Скоро те започва да се наслаждава на енергията, която чувстват, когато се мотаят с по-младото поколение, но в крайна сметка Джош разбира, че може би не е толкова добра идея да вярва така безрезервно на новия си приятел.

С участието на

  • Amanda Seyfried
    Amanda Seyfried
    Аманда Сейфрид
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички