Светът е наш / We Are Your Friends (2015)

6.234 200 votes
Актьори
Emily Ratajkowski, Wes Bentley, Zac Efron
Режисьор
Max Joseph
Сценарист
Meaghan Oppenheimer, Max Joseph
Снимки
USA, California, Los Angeles
Жанр
Драма
Година
2015
Премиера
Държава
Англия, Франция, САЩ
Продължителност
1 ч 36 мин
Трейлър на Светът е наш / We Are Your Friends (2015)
4 514
Абонирай се за YouTube канала ни
Коул е все още млад DJ, който има амбиции да стане звезда в Холивуд. Той се ръководи от опитния DJ и негов приятел – Джеймс. Точно когато всичко върви по план, между двамата застава една жена.

Без значение къде се правят музика и без значение каква музика се прави, винаги върха е скалист и труден за изкачване. Но това не се възприе от 23-годишният Коул, който е Electro-DJ и иска да направи име в музикалната сцена на Холивуд. Докато той продължава да работи и иска да направи по-голям хит с който да се изстреля на върха, той се намира между старите си приятели и модерния начин на живот в Лос Анджелис.  Опитния DJ Джеймс, забелязва таланта на Коул и го взема под крилото си. Но когато големия пробив на двамата DJ-и изглежда напълно възможен, Коул се влюбва в приятелката на Джеймс – Софи. Лоялността към приятелите му е и планове за бъдещето са подложени на решаващ тест. Сега Коул трябва да поеме по собствения си път.

Това е филма, който поставя на преден план въпроса за правилния и грешния начин на живот, но също така за правилната и грешната любов. Има ли такава и как можем да разберем, можем ли да я избегнем?

С участието на

  • Zac Efron
    Zac Efron
    Зак Ефрон