Двете страни на чудесата

Том и Джери : Шпионска мисия / Tom and Jerry: Spy Quest (2015)

6.1820 votes
Актьори
James Hong, Arnie Pantoja, Reese Hartwig
Режисьор
Tony Cervone, Spike Brandt
Сценарист
Heath Corson, James Krieg
Жанр
Анимация
Година
2015
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 12 мин
Трейлър на Том и Джери : Шпионска мисия / Tom and Jerry: Spy Quest (2015)
1 141
Абонирай се за YouTube канала ни
Том и Джери се завръщат и този път ще бъдат на спешна мисия, която има за цел да спаси света от злия Zin, който иска да открадне важно устройство.
Том и Джери, добре известните ни котка и мишка тук отново ни въвеждат в началото на филма в така добре познатата ни история на непрекъсната гонитба. И двамата смятат, че ще прекарат един нормален за тях ден на плажа, докато там не се натъкват на младшите шпиони от световна класа – Джони Куест, Хаджи и Бандит. Оказва се, че д-р Бенетон Куест има устройство, което ще разреши световните енергийни проблеми, и след като д-р Зин разбира за това, изпраща своята армия от зли котки да откраднат това устройство и да залови доктора и неговия бодигард, Рейс Банон. Джони и неговите нови пухкави приятели трябва да се впуснат в опасно приключение, за да открият баща му и да спасят света!
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички