Шантава седмица / This Is Where I Leave You

Домът е там, където е сърцето.
6.663 480 votes
Актьори
Jane Fonda, Tina Fey, Jason Bateman
Режисьор
Shawn Levy
Сценарист
Jonathan Tropper, Jonathan Tropper
Снимки
USA, New York, New York City
Жанр
Драма
Година
2014
Премиера
19 Септември 2014
Държава
USA
Продължителност
103 мин.
Трейлър на Шантава седмица / This Is Where I Leave You
377
1
0
Филм в който четири братя и сестри решават да се приберат в родната си къща и да останат заедно за една седмица. Те имат много неща за разказване, нямат време за скука, но постепенно много неразказаните случки започват бавно да се превръщат в хаос и раздори. Това е един от драматичните романи на Джонатан Tropper
Това е един драматичен филм, който засяга човешките взаимоотношения, в центъра на който застава торния дом. Където и да отиде човек, каквото и да направи, родния дом е единственото нещо, което ще му липсва. Спомените са тези, които не избледняват и оставят вечни, както и тези които изграждат човека и неговата личност.  

Четири пораснали братя и сестри се връщат към дома на детството си, за да живеят заедно под един покрив за една седмица. Драмата е режисиран от Шон Леви и въз основа на трогателния и най-продаван роман на Джонатан Tropper.

Изправени пред тяхната история и различията в живота, който са преживяли, техните взаимоотношения са дълбоко емоционално, което води до хаоса, хумор, мъка, а на някои моменти дори до лудост. Колкото по-дълго прекарват заедно, токова по-малко откъснат да се откъснат от дома.

В главната роля
  • Kathryn Hahn
    Катрин Хан
Добави ревю