Теорията на всичко / The Theory of Everything (2014)

7.7379 230 votes
Актьори
Tom Prior, Felicity Jones, Eddie Redmayne
Режисьор
James Marsh
Сценарист
Jane Hawking, Anthony McCarten
Жанр
Драма
Година
2014
Премиера
Държава
Англия, Япония, САЩ
Продължителност
2 ч 03 мин
Трейлър на Теорията на всичко / The Theory of Everything (2014)
4 967
Абонирай се за YouTube канала ни
Във филма участват Felicity Jones от The Amazing Spider-Man 2 Eddie Redmayne - Клетниците. Това е филм за Стивън Хокинг – както знаете той е сред най-брилянтните умове в напия свят. Той има болест поради която не може да се движи. Въпреки това той заедно е неговата любима продължават напред и имат и въпреки трудностите имат най-значимите научни изследвания. Те ще останат като феномени в историята на науката и медицината.
С участието на Eddie Redmayne (Клетниците) и Felicity Jones (The Amazing Spider-Man 2), това е необикновена история на един от най-великите живи умове в света, известният астрофизик Стивън Хокинг, който се влюбва колежка Jane Wilde.
След като здравословния и активен млад мъж, Хокинг получи разтърсващо диагноза на 21-годишна възраст, Jane се бори неуморно за него. Стивън се впуска в най-амбициозният му научна работа, изучаване на много неща, за които той вече има съвсем малко време.
Заедно, те не се поддават на съвременните медицината и науката изследвания, а следвайки собствените си амбиции постигат много повече, от колкото лекарите и докторите са предполагали. И двамата са хора, който ще останат феномени в историята.

С участието на

  • Felicity Jones
    Felicity Jones
    Фелисити Джоунс