Дедпул и Върколака

Дуелът / The Duel (2016)

The Duel
5.812 хил. гласа
Актьори
Woody Harrelson, Alice Braga, Liam Hemsworth
Режисьор
Kieran Darcy-Smith
Сценарист
Matt Cook
Жанр
Драма
Година
2016
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 50 мин
Трейлър на Дуелът / The Duel (2016)
644
Абонирай се за YouTube канала ни
Дейвид е полицай от Тексас. Той отива в един малък планински град, където да разседла истории от война, убийства и необясними събития. Започват да се появява все повече мистериозни случаи, при които главения заподозрян е духовния лидер на града.
Младият тексаски полицай Дейвид Кингстън през 1880 е изпратен в малкия град Елена. Жителите на този град са в състояние на шок от скорошните зловещи събития. Дейвид трябва да разследва серия от мистериозни убийства на мексиканските граждани,  а  някои от жителите са изчезнали безследно. Според слуховете един от заподозрените е Брант. За да направи разследването той се включва в една малка общност от хора, в която Брант е техен духовен лидер. Тук целия град почита този харизматичен проповедник както и се страхуват от него. Малко след като Дейвид се включва в неговите проповеди, враждата между двамата е неизбежен. Със своите разследвания той заплашва не само собствения си живот но също така и този на съпругата си.

 

Второ резюме

Дейвид Кингстън е тексаски рейнджър през 80те, който е изпратен до малко и изолирано селце на границата на Мексико, между Мисури и Скалистите планини, а именно селцето Хелън. Той отива там, за да разследва серия от убийства, чийто отговор е загадка за вски. Там той ще се изправи лице в лице с Авраам Брант – местният проповедник тероризирал жителите на селцето. Където и да отиде Авраам, след себе си оставя насилие, смърт и тъмнина. След като Кингстън разкрива зловещите тайни на Брант и разбира страховитите начини, по които той е изтезавал хората, ще бъде много объркан в своя избор – дали да остане на страната на доброто и да залови проповедника или да се отдаде на желанието си да му отмъсти със собствените си ръце.