Книгата на живота / The Book of Life (2014)

7.358 540 votes
Актьори
Channing Tatum, Zoe Saldana, Diego Luna
Режисьор
Jorge R. Gutierrez
Сценарист
Douglas Langdale, Jorge R. Gutierrez
Жанр
Анимация
Година
2014
Премиера
17 Октомври 2014
Държава
USA
Продължителност
95 мин.
Трейлър на Книгата на живота / The Book of Life (2014)
4 / 5 - 1 vot
750
1
1
Трейлър на Книгата на живота / The Book of Life (2014)
Млад мъж на име Manolo не може да избере дали да следва сърцето и своята любима или очакванията на неговите родители. Но той има конкуренция в любовта си – Хоакин.
Manolo, е един млад мъж, който се разкъсва между съветите и очакванията на семейството му и желанието да следва сърцето си. За любовна към красивата Мария, той ще трябва да се бори с чаровната Хоакин, който също е влюбен в нея. Manolo се обзалага с Хоакин, че ще спечели Мария и ще направи всичко което се налага. Но за тази любов, той ще влезе в битка с духовете La Muerte и Xibalba. Хоакин се страхува да не загуби залога и за това изпраща змия да убие Manolo. Между двамата опонента за сърцето на Мария се забърква голяма бъркотия, която Manolo иска да прекрати. Той се впуска в приключение, което обхваща три фантастични свята, където той трябва да се изправи срещу най-големите си страхове.
Вие вероятно ще бъде заслепени от сложни от качеството на анимацията и приказния свят. С една дума казано, Книгата на живота, изглежда невероятно и красива.
В главната роля
  • Zoe Saldana
    Zoe Saldana
    Зоуи Салдана