Смърфовете 3: Забравеното селце (2017)

617 520 votes
Актьори
Demi Lovato, Joe Manganiello, Rainn Wilson
Режисьор
Kelly Asbury
Сценарист
Pamela Ribon, Stacey Harman
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ, Хонг Конг, Канада
Продължителност
1 ч 30 мин
Трейлър на Смърфовете 3: Забравеното селце (2017)
14 829
Абонирай се за YouTube канала ни
Малките сини човечета, живеят в малко село, където всеки има свои собствени занизания. Всеки, с изключение на дамата Смърфиета. Един ден, тя и братята и влизат в забранената гора, която го привлича със своите тайни и попадат на техния най-олям противник Гаргамел.

Smurfs: The Lost Village (2017)

Забавната анимация за сините смърфове се рестартира, така че не е свързана с предишните части.

Всеки един от жителите на малкото село има цел: Татко Smurf е отговорен за работата на всеки един, Smurf Бейкър подготвя хляб и сладкиши… но изглежда, че Смърфиета няма ясна цел, така че тя решава да я намери.
Когато тя и нейните братя, влязоха за първи път в Омагьосаната гора, в неизследвана и напълно забранена територия се впуснаха в пътешествие изпълнено с опасност и откритие, което прави историята на смърфовете още по-мистериозна. Загадъчната гора ги превлича твърде много, защото е населена с различни видове магически създания. Но това което им привлича най-много вниманието, е тяхната история и произход: има ли смърфове в други светове? Защо гъбичките, в които те живеят са ограничени? Защо има много мъже, но само една жена! В гората се крие опасност, техния смъртен враг, злия магьосник Гаргамел. Те трябва да бъдат много внимателни, ако искат да проучат непознатите зими, защото Гаргамел ги следи на всяка крачка.

Предистория
Смъфовет, Hupikék, Pitufos, Smølferne, Puffi … имат толкова много имена в цял свят, но всички те означават едно – малките сини човечета, които носят фригийски шапки на главите си.
Тяхното начало прие несравним успех в историята през 1958, когато белгийския карикатурист Pierre Culliford (накратко Пейо) създаде комикс. Първата публикация на Пейо е била през1952 г., а тяхната най-ранна поява е през 1947-ма в списание Spirou. През 1958 г. се публикува “Смърфовете и Вълшебната флейта”. Пейо е бил отговорен за изготвянето за общо 16 албума, който поставят основите на световния успех на франчайзинга: 1975 анимиран пълнометражен игрален филм и 1981 сериал. Първия компютърен филм е през 2011, а през 2013 следва втора част.
В настоящата анимация, сюжета няма да бъде продължение не предните два, а ще бъде римейк. За доказалите се режисьор, Кели Асбъри можем да добавим, че към неговя успех се причестяват Шрек 2 и Гномео и Жулиета.