Сърцето на дракона 3: Проклятието на магьосника (2015)

5.13 300 votes
Актьори
Tamzin Merchant, Julian Morris, Ben Kingsley
Режисьор
Colin Teague
Сценарист
Matthew Feitshans
Снимки
Romania
Жанр
Екшън, Фантастика
Година
2015
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 38 мин
Трейлър на Сърцето на дракона 3: Проклятието на магьосника (2015)
2 578
Абонирай се за YouTube канала ни
Това е третата част на поредицата, в която дракона е озвучен от Бен Кингсли. Гарет е рицар, който трябва да открие паднала комета, която съдържа много злато. Това го води до мястото, където живее дракона и го спасява. За да се измъкнат от там те ще трябва да се справят със силен магьосник. По време на тези изпитания, Гарет ще трябва да разбере какво да е бъдеш истински рицар.
Когато младият рицар Гарет тръгва да търси паднала комета, в която се говори, че има злато, бива шокиран от откритието си, когато вместо комета, открива дракон. Необикновеното създание спасява живота на рицаря, а това е повратен момент и за двамата, които впоследствие стават неразделни, борейки се срещу зъл магьосник. Двамата, заедно с още другари трябва да защитят себе си и хората от терора на злодея. Вървейки по този труден и опасен път на това мистично приключение, Гарет научава истинското значение на това да бъдеш рицар. История за приятелството, смелостта, волята, риска, лоялността и… магията, която ще ви пренесе през вековете и ще ви направи част от необикновения живот на един обикновени, поне на пръв поглед, герои.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички