Предизвестена смърт 3 / Rings (2017)

4.533 800 votes
Актьори
Matilda Anna Ingrid Lutz, Johnny Galecki, Alex Roe
Режисьор
F. Javier Gutiérrez
Сценарист
Jacob Estes, David Loucka
Снимки
East Mountain Studios, Conyers, 2030 East Park Drive
Жанр
Ужаси
Година
2017
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
102 мин.
Бюджет
33,000,000
Трейлър на Предизвестена смърт 3 / Rings (2017)
4.1 / 5 - 15 vot
10077
56
3
След като една двойка гледа мистериозна видео касета, те разбират, че всеки който изгледа видеото умира. Те се отиват с всички сили да разберат какво се случва и да оцелеят, като търсят помощ от един професор.
Разказва се историята на еднo момиче Джулия и едно момче Holt, събитията при което се развиват 13 години след първата част на Rings. Сега те са уловени от Самара и смъртоносната й VHS касета. Всеки който гледа тази касета, получава телефонно обаждане с послание за конкретния ден, в който ще умре, но още по-лошото е, че смъртта настъпва до седем дни след гледане на касетата. Двойката за да се предпази и да потърси помощ, се обръща към професор Габриел. В същото време те поглеждат към случилото се в миналото и духа на Самарас за да се фокусиране върху събитията и да намерят обяснение, кое предизвиква призрачните убийства.
Предистория и информация

След филмите Предизвестена смърт (2002) и Предизвестена смърт 2 (2005), следва този, продължението на който се основава на романите на японския автор Коджи Сузуки, които са публикувани от 1991 насам.

За испанския режисьор Ф. Хавиер Гутиерес това е вторият игрален филм, който е създаден под негово ръководство. Преди това той взе участие във Tres días (2008). В Предизвестена смърт са участвали повече от 3 сценариста, по-известните от които са Jacob Aaron Estes (Mean Creek 2004), David Loucka (Къща в края на улицата) и носител на Оскар Акива Голдсман – Красив ум. Очакванията ни за филма се повишават, още повече, че той ще се излъчва в 3D в кината, където се предпочита, всички телефони да бъдат изключени 🙂