Rich Hill (2014)

7.22 110 votes
Актьори
Alyssa Jewell, Elizabeth Jewell, Andrew Jewell
Режисьор
Tracy Droz Tragos, Andrew Droz Palermo
Снимки
Rich Hill, USA, Missouri
Жанр
Драма
Година
2014
Премиера
01 Август 2014
Държава
USA
Продължителност
91 мин.
Трейлър на Rich Hill (2014)
395
0
0

Бурния живота на три момчета които живеят в един беден град крехките семейни връзки, които ги поддържат. В този селски район, децата са изправени пред сърцераздирателен избор – утехата на семейството или мечтата за възможностите на бъдещето.

Това е живота на три момчета, които са израствали в беден град, в който възможностите са никакви. Семейните им връзки са тънки, всеки момент могат да се скъсат. Те трябва да направят своя избор, дали да останат в този район, в който няма да се случи нищо по-различно, но ще са до родителите си или да рискуват да отиват в по-голям град в който ще могат да реализират мечтите си.
“С Rich hill ​​аз се върнах във същата идея, какво първия им филм, но изказан по различен начин.  Въпреки, че филма е различен, чувствата са същите: всички ние знае къде ни е родното място и това което сме; ние искаме да бъдем част от едно семейство, но идва момент в който семейството е разпръснато на различни места. Ние искаме да бъдем част от семейство си, дори и да се борим със света – Режисьорa Tracy Droz Tragos”