Черната вдовица

Гордост и предразсъдъци и зомбита (2016)

5.850 240 votes
Актьори
Lily James, Jack Huston, Sam Riley
Режисьор
Burr Steers
Сценарист
Jane Austen, Burr Steers
Снимки
UK, England, Buckinghamshire, West Wycombe
Жанр
Екшън, Ужаси
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ, Англия
Продължителност
1 ч 48 мин
3 195
В Англия в началото на 19 век зомби вирус заразява хиляди хора, дори и тези от благородните семейства. Пет момичета, владеещи бойни изкуства ще се бият срещу зомбитата.

Pride and Prejudice and Zombies (2016)

В Англия в началото на 19 век бързо се разпространява зомби вирус, дори и сред благородните семейства. Елизабет Бенет живее със семейството, което се състои от баща й г-н Бенет и четирите си сестри Джейн, Кити, Лидия и Мария, които изучават бойни изкуства. За да се противопоставят на зомбитата, те бързо формират малка армия. По-специално втория-голямата дъщеря  – Елизабет по талант превъзхожда всички останали. Когато г-н Бингли се движи в квартала вижда г-жа Бенет при което той намира подходяща възможност да доведе една от дъщерите си да бъде под тяхната закрила. В действителност момичетата могат да се бият срещу ордата от зомбита, но  все още не подозират, че тяхната приятелка е заразена с вируса, а Бингли прикрива това. Когато Елизабет разбра това, тя планира отмъщение към Бингли.

По-късно групата от смели и красиви дами се пресъединява към местната армия, предвождана от богатия господин Дарси. Докато се бият срещу зомбитата, Дарси все повече се възхищава на уменията на Елизабет. Тази любовна афера разсейват младежа, а на бойното поле се водят жестока битка, цари хаос и смърт.

pride-and-prejudice-and-zombies-sam-riley-lily-james pride-and-prejudice-and-zombies-lily-james pride-and-prejudice-and-zombies-suki-waterhouse pride-and-prejudice-and-zombies-bella-heathcote pride-and-prejudice-and-zombies-douglas-booth pride-and-prejudice-and-zombies-matt-smith

Актьорски състав

  • Lily James
    Lily James
    Лили Джеймс
  • Lena Headey
    Lena Headey
    Лина Хийди
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички