Момчетата на мисис Браун / Mrs. Brown’s Boys D’Movie (2014)

4.34 760 votes
Актьори
Brendan O'Carroll, Dermot O'Neill, Eilish O'Carroll
Режисьор
Ben Kellett
Сценарист
Brendan O'Carroll
Снимки
Ireland, Dublin, City Centre
Жанр
Комедия
Година
2014
Премиера
Държава
Англия, Ирландия
Продължителност
94 мин.
Бюджет
£3,600,000
Трейлър на Момчетата на мисис Браун / Mrs. Brown’s Boys D’Movie (2014)
340
2
0
Г-жа Браун e продавачка на сергия, на зеленчуков пазар. Коварен предприемач иска да събори всички бараки и там да направи търговски център. Да но Браун е против това и ще се бори с всички усилилия, независимо дали я заплащат със съд или с пистолет.
Г-жа Браун играе основна роля в този филм. Филма е сред най-успешните във Великобритания и Ирландия. Затова не е чудно, че Браун вече прави едно пътуване по екраните на кино.

Това е комедийна битка между зловреден предприемач и продавачката в зеленчуков пазар Браун. Тя е под атаката на руски бизнесмен. Той иска да премахне всички сергии и на тяхното място да издигне бизнес център. Нейната сергия е следващата да бъде премахната и се изпраща сумата на неплатения й данък. Winnie й казва че ще и купи бараката без да се налага да плаща данък. Тя се съгласява, но тогава местните жители й казват да не приема офертата защото има начини да си повиши оборотите. Руските предприемачи мислят, че са хитри, но ще си имат сериозни проблеми с тази вряла и кипяла баба.