Предимно призрачен: Срещали ли сте с моя приятел таласъм (2014)

4.7860 votes
Актьори
Bella Thorne, Roshon Fegan, Ryan Ochoa
Режисьор
Peter Hewitt
Сценарист
Rich Correll, R.L. Stine
Жанр
Фантастика
Година
2014
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 30 мин
Трейлър на Предимно призрачен: Срещали ли сте с моя приятел таласъм  (2014)
1 330
Абонирай се за YouTube канала ни

Max е на 11 години и се занимава с магии, докато всички му се присмиват. Един ден той отваря портал от който излизат духове, а един от тях е зъл. Max се обединява с останалите духове да победят и върнат злия Phears обратно в неговия свят.

Mostly Ghostly: Have You Met My Ghoulfriend (2014)

Max Doyle (Sterling Beaumon) е 11-годишен и много обича да прави магии, но това не се приема от баща му и още повече че по-големия му брат Колин (Adam Hicks) жестоко го подиграва. Докато стои в мазето и си върши неговите работи, той чува някакви гласове. Докато разбере от къде идва източника на звука, той вижда ръка, която се подава от стената. Той вижда, че в стената има тунел в който има призраци и там се крие злия Phears. Той се освобождава от неговия свят и идва във физическия. Max ще може да го върни обратно само на Halloween. По-късно, Max намира призраците на две деца, Ники (Лука Benward) и Тара Roland (Медисън Петис). Тримата се обединяват за да спрат злия Phears и изграждат план, как на Halloween да върнат Phears в неговия свят.

С участието на

  • Bella Thorne
    Bella Thorne
    Бела Торн
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички