Мулан

Червената шапчица / Little Red Riding Hood (2015)

1.6340 votes
Актьори
Iren Levy, Robert Amstler, Nicole Stark
Режисьор
Rene Perez
Сценарист
Rene Perez, Barry Massoni
Снимки
USA, California, Napa Valley, Calistoga
Жанр
Приключенски, Ужаси
Година
2016
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 21 мин
1 084
Червената шапчица трябва да отиде до къщата на баба си, но пътя е осеян със зли създания. Заедно с един мистериозен рицар, тя трябва да се пребори със големия вълк и останалите зверове.
Въз основа на приказката със същото име. Младото момиче Червената шапчица, която някога е получила червена шапка от баба си, трябва да изпълни една задача,  възложила майка й – да изпрати на баба си кошница пълна с лакомства. Червената шапчица винаги слуша майка си и спазва обещанията си дори до най-малката подробност. Също така е състрадателна към баба й, която е прикована на легло и малкото момиче е нейната единствена утеха и най-ценното, което все още я държи на този свят. Така Червената шапчица потегля към отдалечената къща в гората, възможно най-скоро, защото пътя е дълъг. Но за нейно нещастие, пътя се оказва осеян от зловещи и кръвожадни създания. Големия лош вълк е само една малка част от армада от зверове и странни създания, които ще нападнат главния герой. Пътя на момичето, ще бъде пресечен от принцеса с невероятни магически сили и героичен рицар.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички