Delirium (2018)

5.74 420 votes
Актьори
Topher Grace, Patricia Clarkson, Genesis Rodriguez
Режисьор
Dennis Iliadis
Сценарист
Adam Alleca
Жанр
Ужаси
Година
2018
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
96 мин.
Бъди в час с киното!
Абонирай се за YouТube канал ни
Трейлър на Delirium (2018)
3 / 5 - 2 vot
222
Главния герой е освободен от психиатрична клиника и се настанява в старата къща на родителите си. Той забелязва поредица от необичайни събития, които му навяват мисълта, че къщата е прокълната.

Делириум

Дори и злото да бъде около нас, ние не можем да го видим или усетим. Това може да се случи единствено, ако има ясно признаци за неговото присъствие. Но ако един психически нестабилен, започне да вижда духове или да усеща зла сила, дали някой ще му повярва? Някои хора, имат способността да виждат неща, които другите не могат, а ние вместо да им повярваме, ги считаме за луди.

Нашия герой, живеещ сам в стара къща започва да си мисли, че в нея има духове. Той започва да се притеснява за себе си, до къде може да стигне ако въображението му изиграва такива лоши шеги. Ако погледнем назад, в по ранните събития, ще видим, че той се е лекувал в санаториум, защото не е бил психически здрав. След като приключва лечението и лекарите са на мнение, че вече може да се грижи за себе си, той се мести да живее в стара къща, която е наследство от на неговите родителите. След поредица от тревожни събития, започва да се съмнява в здравия си разум и предполага, че отново си е изгубил ума. Причината за случилото се може да бъде или в илюзиите от болестта или че живее в къща, която има проклятие. Ще намери ли смелост да повярва, че наистина е жертва на свръхестествени събития? Най-големия проблем, е че никой няма да му повярва и ще трябва сам да се справи със всичко.