Капитан Гащи: Първото епично приключение (2017)

6.221 650 votes
Актьори
Kevin Hart, Ed Helms, Kristen Schaal
Режисьор
David Soren
Сценарист
Nicholas Stoller, Dav Pilkey
Жанр
Анимация, Комедия
Година
2017
Премиера
Държава
USA
Продължителност
89 мин.
Трейлър на Капитан Гащи: Първото епично приключение (2017)
3.3 / 5 - 3 vot
665
3
2
Две деца започват да учат първи клас, но училището им се струва скучно, а техния учител ги мрази. Те му правят хипноза за да го превърнат в по-добър и благ господин, който внезапно започва да ги обича.
Captain Underpants (2017)

Джордж Биърд (озвучен от Кевин Харт) и Харолд Хътчинс (Thomas Middleditch) са най-добри приятели. Те сега са в четвърти клас. Тяхното любимо занимание е да се срещат в тяхната тайна дървена къща и да правят комикси. Ако не се занимават с това, тогава си правят шеги с останалите съученици. Въпреки това, трябва да бъдат внимателни не с кой да е, а с директора на основното училище, господин Krupp. За съжаление дебелия учител не мрази нищо повече от колкото децата.

За да не си навлекат неприятности, Жорж и Харолд имат един последен план – използвайки хипноза да превърнат мрачния Krupp в своя любим супергерой от комиксите: Капитан долни гащи. Експериментът е всъщност успешно и сега учителя внезапно се е превърнал в добросърдечен човек, смешен супергерой, който е облечен в бяло бельо и носи червено наметало, което е символ на справедливостта. Единственият недостатък е, че сега г-н Krupp непрекъснато се редува с двете самоличности, които могат да се сменят само с едно щракане на пръсти, за което знаят само двамата приятели.

Това е тяхното първо приключение, заедно с техните новосъздаден супергерой, но положението става по-страшно, когато на сцената се появява злодея – професор Poopypants.

С участието на

  • Kevin Hart
    Kevin Hart
    Кевин Харт