Тяло / Body (2015)

5.31 520 votes
Актьори
Lauren Molina, Alexandra Turshen, Helen Rogers
Режисьор
Robert Olsen, Dan Berk
Сценарист
Robert Olsen, Dan Berk
Жанр
Драма
Година
2015
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
75 мин.
Трейлър на Тяло / Body (2015)
154
0
0
Януш загубва съпругата си, а неговата дъщеря страна от анорексия, поради което тя не може да преживее смъртта на майка си. За да се справят с проблемите, Януш запознава дъщеря си с психолога Анна. Анна от дълги години живее със своята тайна, за загубата на детето си, която тя също не може да преживее.
Действия във филма Тяло 2015: Главня герой във филма Body е Януш – един мъж в разцвета на силите си. Той е преживял много и в момента е объркан. Като съдебен лекар, той не само има почтена работа, но и голяма отговорността в ръцете си. Той внимателно разглежда всеки един от случаите. Но по-тежките случаи го шокират и допълнително натоварват деня му. Може би работи на Януш е прекалено натоварена, а неговите амбиции още по-големи.

В същото време той се опита да се отвлече вниманието от ангажимента си за работата, но смъртта на съпругата му го подтика. Неговата дъщеря страда от анорексия и трудно се справя с трагичния случай.

Както Януш се разбира, че дъщеря му може да се посегне на живота си, той я запознава с психолога Анна. Анна е загубил собственото си бебе от неочаквана детската смърт преди много години. Тя живее сама, заедно с кучето си, като е запазила това събитие в тайна.  

Номинации: Сребърна мечка и Златна мечка за най-добър режисьор