Смърт край Нил

Бел Ами / Bel Ami (2012)

5.417 680 votes
Актьори
Kristin Scott Thomas, Uma Thurman, Robert Pattinson
Режисьор
Nick Ormerod, Declan Donnellan
Сценарист
Rachel Bennette, Guy de Maupassant
Снимки
Hungary, Budapest
Жанр
Драма
Година
2012
Премиера
Държава
Англия, Италия
Продължителност
1 ч 42 мин
Трейлър на Бел Ами / Bel Ami (2012)
5 271
Абонирай се за YouTube канала ни

Филма е по романа на Ги дьо Мопасан. Жорж Дюроа е репортер, който живее в провинцията. Той се издига в кариерата си и става политик. Решава да се възползва от своя хубав външен вид, да влияе на жените които го интересуват, но заедно с това се забърква в редица любовни интриги.

Филмът, по едноименния роман на Ги дьо Мопасан, проследява живота на Жорж Дюроа, който е млад и изключително красив. Жорж е в Париж от 6 месеца, без пукната пара. Една вечер той среща свой приятел, с който е прекарал 3 години по време на войната в Алжир – Шарл Форестие, който го запознава със съпругата му – Мадлен Форестие и нейните приятелки – Клотид дьо Марел и Виржини Русе. Съпругът на Виржини е редактор на консервативния вестник „Френският живот” и тя му помага да започне работа, публикувайки дневниците му с истории от войната. Стъпка по стъпка, Жорж успява да си стъпи на краката и да подобри социалното и финансовото си положение. Не след дълго, започва да използва и силата на чара си, като прелъстява богатите дами на френското общество, за да вземе парите им.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички