Барби: Специален отряд / Barbie: Spy Squad (2016)

5.6600 votes
Актьори
Erica Lindbeck, Jenny Pellicer, Stephanie Sheh
Режисьор
Conrad Helten, Michael Goguen
Сценарист
Kacey Arnold, Marsha F. Griffin
Жанр
Анимация
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ, Канада
Продължителност
1 ч 15 мин
Трейлър на Барби: Специален отряд / Barbie: Spy Squad (2016)
7 437
Абонирай се за YouTube канала ни
Барби и най-добрите й приятели искат да станат агенти под прикритие и да използват уменията си в шпионска агенция. Скоро те се натъкват на умен крадец на скъпоценни камъни, който винаги успява да се изплъзни. С интелект и работа в екип, Барби и приятелите й ще завършат възложената им мисия.

Докато повечето от нас сме свикнали да гледаме на барби, като красива кукла, балерина, танцьорка или гимнастичка, то сега се появява нещо нечувано в киното, защото барби ще се превърне в таен агент. В последните няколко години, ставаме свидетели, как редица приказки бяха превърнати във филми, с нотките на модерното кино, а в това число няма как да пропуснем Хензел срещу Гретел, която беше превърната в ужас филм и интернет се запълни с безброй критики. В анимацията на барби, това със сигурност няма да се случи, тя красивите й приятелки, ще използват уменията с в борбата срещу престъпността.

Сюжетът на филма е следния: Барби и приятелките им са най-добрите гимнастички. С техния ненадминат талант, те спечелват всички състезания, награди и сърцата на публиката. Но разбира се след целия този труд, който са положели, те заслужават почивка. В техния ден за празник те ще бъдат на пикник, който обаче е прекъснат от шпионска агенция, която иска да ги наеме за тайна мисия. Зоуи иска да промени живота на красавиците и да направи от тях елитен екип, който да се бори срещу злодеите. Те ще се екипират с красиви рокли,  малки сладки животничета, но зад всеки един предмет в тях се крие опасно оръжие, като например животните работи.