Страхотни и оригинално пожелания за рожден ден, имен ден, за сватби и за всеки празник – Коледа, Нова година, Велик ден. Картички с пожелания мисли и цитати.

Коледни пожелания

коледни-пожелания

Когато настъпи Декември, ни обзема коледното настроение, което не е никак учудващо. Но коледа и нова година се свързват и подаръците. Не всеки има парички да купи хубав подарък за близките, а все пак всяко хубаво нещо е свързано с пари при това не малко. Да но както винаги така и в този случай има изключения и това е че не е задължително да се отчетем с подарък. Всеки го обича и иска да подарява но не винаги имаме тази възможност, а какво следва. Разбира се че идва ред на хубавите коледни пожелания и картички. Докато преди години всеки се засилваше по книжарниците, за да купи най-хубавите картички преди да са свършили, вече нещата са се променили.

Пожелания за рожден ден

Пожелавам ти да бъдеш винагиУсмихната и така прерасна, Мила и внимателна към всички И най-важното – искрена  Нека годините да минават Нека да пристигат нови време Нека да минаваш нови пътища И нега да оставаш винаги млада Във своя дълъг, дълъг живот!    Всеки един човек в рождения си ден иска щастие, здраве и успех. […]