Elite: Dangerous

elite-dangerous-logo

Elite: Dangerous Трейлър
3 / 52 vots
204
4
3
Присъединете се към YouTube канала ни

 

Официаленсайт:

http://elite.frontier.co.uk/

 

Въпреки че повечето игри са проектирани около обективна основа, то Elite е игра с отворен край. И как се отваря? В него са включени осем галактики, всяка от които с 256 процедурно генерирани планети.

Играчите поеха контрола на основния космически кораб, и са свободни да отидат там, където си пожелаят – толкова дълго, за колкото имали гориво.

Печеленето на пари е от първостепенно значение, и пари в брой могат да бъдат придобити по най-различни начини. От астероидите може да се добиват ресурси, , които могат да бъдат продадени на планетите, на които е необходимо.

По същия начин, може да си купувате предмети и стоки с парите които сте изкарали. Тези, които търсят приключения би могла да поеме военни мисии и лов на глави – което би могло да доведе до космически битки, потенциалното унищожаване на кораба им, и смърт, ако не е оборудван със спасителна капсула.

Играчите които са по-дръзки  биха могли да прибягват до пиратство и просто да унищожи други кораби, за плячка. Но това би означавало че ще трябва да избегнат охранителните системите на различни системи и кораби.

 

Какви са новите кораби?

Новите кораби които може да купите имат по-голямо пространство за муниции и ресурси, те са по-бързо с по-мощни оръжия. Играта е огромна, дълбока и сложна.