Код: Лондон / London Has Fallen (2016)

5.9116 560 votes
Актьори
Charlotte Riley, Morgan Freeman, Gerard Butler
Режисьор
Babak Najafi
Сценарист
Katrin Benedikt, Creighton Rothenberger
Снимки
Bulgaria, Sofia, New Boyana Film Studios
Жанр
Екшън, Криминален
Година
2016
Премиера в България
04 Март 2016
Държава
UK, USA, Bulgaria
Продължителност
99 мин.
Код: Лондон  (2016) Трейлър
Код: Лондон / London Has Fallen (2016)
5 / 5 - 1 vot
8350
23
3
Присъединете се към YouTube канала ни
След като е убит британският премиер, лидерите на западния всят се събират на погребението. Всичко това е било планувано от 10 терориста, които искат да убият всички ключови фигури.
Британският премиер е починал при мистериозни обстоятелства. Погребението му е събитие, което не може да пропуснете от всички ключови лидери на Западния свят. Разбира се, на американския президент Бенджамин Асир също присъства на погребението. Той е придружен от верния си телохранител, тайния агенти Mike. Тъй като на едно място се събират световните лидери, то трябва да има максимална защита, защото събитието може да се превърне в идеалното за терористично нападения. Точно и това целяло с убийството на британският премиер. Десет терориста искат с един удар да унищожат всички. Само трима души се надяват да се сложи край на това, което е напът да се случи.

 

Мнението на Замундара

Ако нашия премиер беше там, това със сигурност нямаше да се случи. Терористите щом го видят ще мината на отсрещния тротоар иначе  „такова фъркане ша пада чи простуууу” такова фъркане само на видео може да се види:

► ББ в действие

 

 

Добави ревю