Зомбиленд 2: Втори удар (2019)

7.4500 votes
Актьори
Emma Stone, Rosario Dawson, Abigail Breslin
Режисьор
Ruben Fleischer
Сценарист
Rhett Reese, Dave Callaham
Жанр
Екшън, Комедия, Ужаси
Година
2019
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 33 мин
Трейлър на Зомбиленд 2: Втори удар (2019)
1 067
След 10 годишна пауза се завръща култовата комедия. Този път ловците на зомбита ще трябва да се сблъскат с нови видове, както и с оцелелите хора.

Нашите герои трябва да оцелеят в пост-апокалиптичния свят, доминиран от хаоса, където са изправени пред нова заплаха. Четиримата души са обединени в общата борба със зомбитата, като са формирали едно импровизирано семейство – семейство, което с радост убива зомбита за да продължи напред. Те винаги са в движение и сега навлизат във вътрешността на бившите Съединени щати (или какво е останало от тях).

Предимството на един такъв свят, който е упадък след зомби апокалипсис, ще бъде единствено факта, че ще се почувстват удобно в осиротелия Бял дом. Те са изправени пред предизвикателствата на утвърдените си правила, които не помагат при всяка ситуация. Когато Литъл Рок среща Бъркли, тя се отделя от групата, а Уичита убеждава своите приятели, че трябва да ги открият. В процеса на издирването трябва да осъзнаят, че не само те, но и зомбитата са се развили: чудовищните агресори са еволюирали, което означава, че борбата срещу тях вече няма да е толкова лесна. Те също така ще срещнат други хора, които са успели да се противопоставят на атаките на неживите. Разбира се, най-сложното ще бъде, как да живеят в това уникално и импровизирано семейство?

Продължението на “Зомбиленд”, (Земята на зомбитата), което бе планирано от дълго време и най-сетне има предполагаема дата на премиера. Завръща се еклектичната група, която се състезава, кой ще направи повече убийства в сърцето на Америка.

Актьорски състав

  • Emma Stone
    Emma Stone
    Ема Стоун
  • Zoey Deutch
    Zoey Deutch
    Зоуи Дойч