Черната вдовица

Ятаган (2020)

650 votes
Актьори
Мариан Вълев, Евгения Калканджиева, Ивайло Драгиев
Режисьор
Андрей Андонов
Сценарист
Христо Христов
Снимки
Sofia, Bulgaria
Жанр
Комедия
Година
2020
Премиера в България
Държава
България
Продължителност
1 ч 38 мин
Трейлър на Ятаган (2020)
10 347
Абонирай се за YouTube канала ни
Инспектора Костов се издига в кариерата за борба с тероризма, съчинявайки измислени истории, които се харесват от началничката му, която пък има амбиции за медийна изява.

Рангел Костов е инспектор в елитната АБОРТ – “Агенция за борба с тероризма”. Той усеща как уволнението приближава и решава да скрои номер, използвайки силата на длъжността си: той набедява известния квартален безделник Никсъна, че е терорист от международно ниво. За да блесне пред началничката си Силвия, той си измисля пъстра история, как Никсъна е част от терористична група, която в България изпълнява мисия с кодово име “Ятаган”. Знаейки че Силвия е жадна за интриги, защото иска да превлече вниманието на медиите със соята агенция, за да се издигне в кариерата, тя е впечатлена.

С течение на обстоятелствата Костов трябва да сключи примирие с обвиняемия и да се обединят заедно, за да мамят праволинейните държавни служители. Интересувайки го единствено парите, той вижда как доклада му може да се превърне в златна мина. Без да се замисля, действа с пълна пара, а за негов голям късмет, всички негови измислици намират някакви доказателства в реалния свят.

Това е филм за всички високопоставени длъжности в България, които до толкова не си вършат работата, че никой не се интересува от факти и доказателства, а единствено от мнения, теории и мечти. Подобно поговорката “С лъжи можеш да стигнеш далече, но от там връщане назад няма”, на лъжците се налага да не спират да лъжат, а на техните началници дори не ги интересува от къде се е започнало.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички