Wonder Woman 1984

Жената чудо 1984 (2020)

5.5135 780 votes
Актьори
Kristen Wiig, Connie Nielsen, Gal Gadot
Режисьор
Patty Jenkins
Сценарист
Geoff Johns, Patty Jenkins
Снимки
Landmark Mall, Virginia, Alexandria
Жанр
Екшън, Приключенски, Фантастика
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ, Англия, Испания
Продължителност
2 ч 31 мин
Трейлър на Жената чудо 1984 (2020)
6 990
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Жената чудо 1984 (2020)
Продължение на Жената чудо с Гал Гадот, отново режисиран от Пати Дженкинс. Този път действията се развиват през 80-те години. По време на Студената война, героинята Деяна ще се бори със злодея Гепарда

Жената чудо 2

Времето в широкия свят бързо минава и изведнъж Даяна вече се намира през 80-те години, когато е изправена пред нови опасности и съюзници. За нея се очертава едно много различно бъдеще, в което най-много ѝ липсват близките от миналото. Години преди да стане част от Лигата на справедливостта и да намери съюзниците в Батман срещу Супермен,  Даяна се изправя срещу свят, който все още носи последствията от Студената война и в допълнение заплахата от растежа на Съветския съюз. По това време Принцеса на тайнствения остров ще се сприятели с Барбара, археолог, който е посветил живота си на екологията и околната среда, но в същото време работи за Макс Лорд, мегаломан, решен да събира древни артифакти с вярата, че ще му придадат невиждана сила и власт, с която светът ще му коленичи. За нейна изненада Даяна открива, че голямата ѝ любов Стив е оживял. След събитията в Първата световна война, мистериозно е попаднал в 80-те. Сега той е този, който има проблеми с новия свят, защото в сравнение с 60-те, в които е живял, се намира в бъдещето. Двамата трябва отново да се обединят, защото Барбара си е продала душата на мощно древно същество, при което се е превърнала в злодей, наречен Гепард.

След успеха на DCEU и Warner Bros с Човека от стомана 2013, Батман срещу супермен и Отряд самоубийци, сега по-големи надежди имат за Жената чудо.
Първата част изненадата WB, която още в началото на уикенда в САЩ проби с $ 100 млн. и направи силна седмица. Факт е, че Пати Дженкинс има голям дял в успеха и Wonder Woman ще влезе в историята като най-успешният (не анимационен) филм, който някога е режисирал, с около 600 милиона долара в световен мащаб.
През юни 2017 г. Дженкинс обяви, че ще работи по сценария на продукцията.

Wonder Woman 1984 Poster 1 Wonder Woman 1984 Poster 2Wonder Woman 1984 Poster 4 Wonder Woman 1984 Poster 3

Wonder Woman 1984 wallpaper

Актьорски състав

 • Gal Gadot
  Gal Gadot
  Гал Гадот
 • Chris Pine
  Chris Pine
  Крис Пайн
 • Kristen Wiig
  Kristen Wiig
  Кристен Уиг
 • Robin Wright
  Robin Wright
  Робин Райт
 • Connie Nielsen
  Connie Nielsen
  Кони Нилсен

Всички части

 1. Жената чудо (2017)
  Жената чудо (2017)
 2. Жената чудо 1984 (2020)
  Жената чудо 1984 (2020)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички