Жената чудо 1984 (2020)

Актьори
Pedro Pascal, Connie Nielsen, Gal Gadot
Режисьор
Patty Jenkins
Сценарист
Patty Jenkins, Geoff Johns
Снимки
Landmark Mall, Virginia, Alexandria
Жанр
Екшън, Приключенски, Фантастика
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ, Южна Кореа, Испания
Трейлър на Жената чудо 1984 (2020)
2 247
Абонирай се за YouTube канала ни
Продължение на Жената чудо с Гал Гадот, отново режисиран от Пати Дженкинс. Този път действията се развиват през 80-те години. По време на Студената война, героинята Деяна ще се бори с Чийтах

Жената чудо 2

Приключенията на Диана продължават след успешния филм от 2017 г. Сега действията се развиват в средата на 80-те години, когато Диана е изправена пред нови опасности и съюзници. За нея се очертава едно много различно бъдеще, в което най-много и липсват близките от миналото. Години преди да стане част от Лигата на справедливостта и да намери съюзниците в Батман срещу Супермен,  Диана се изправя срещу свят, който все още носи последствията от Студената война и в допълнение заплахата от растежа на Съветския съюз. По това време Принцеса на Темишира ще се сприятели с Барбара, археолог, който е посветил живота си на екологията и околната среда, но в същото време работи за Макс Лорд, мегаломан, решен да събира древни артефакти с вярата, че ще му придадат невиждана сила и власт, с която светът ще му коленичи. За нейна изненада открива, че голямата ѝ любов Стив е оживял. Сега двата трябва отново да се обединят, защото Барбара си е продала душата на мощно древно същество, при което се е превърнала в злия Чийтах.

След успеха на DCEU и Warner Bros с Човека от стомана 2013, Батман срещу супермен и Отряд самоубийци, сега по-големи надежди имат за Жената чудо.
Първата част изненадата WB, която още в началото на уикенда в САЩ проби с $ 100 млн. и направи силна седмица. Факт е, че Пати Дженкинс има голям дял в успеха и Wonder Woman ще влезе в историята като най-успешният (не анимационен) филм, който някога е режисирал, с около 600 милиона долара в световен мащаб.
През юни 2017 г. Дженкинс обяви, че ще работи по сценария на продукцията.

Актьорски състав

 • Gal Gadot
  Gal Gadot
  Гал Гадот
 • Chris Pine
  Chris Pine
  Крис Пайн
 • Kristen Wiig
  Kristen Wiig
  Кристен Уиг
 • Robin Wright
  Robin Wright
  Робин Райт
 • Connie Nielsen
  Connie Nielsen
  Кони Нилсен

Всички части

 1. Жената чудо (2017)
  Жената чудо (2017)
 2. Жената чудо 1984 (2020)
  Жената чудо 1984 (2020)