G.I. Joe: Змийски очи
Wish Dragon

Дракон на желанията (2021)

7.26 210 votes
Актьори
John Cho, Natasha Liu Bordizzo, Jimmy Wong
Режисьор
Chris Appelhans
Сценарист
Xiaocao Liu, Chris Appelhans
Снимки
Shanghai, China
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2021
Премиера
Държава
Китай, САЩ, Канада
Продължителност
1 ч 38 мин
Трейлър на Дракон на желанията (2021)
160
Абонирай се за YouTube канала ни
Малкия Дин среща дракона от магическия чайник Лонг, който иска да му изпълни три желания. Най-голямата мечта на Дин е да намери любимата приятелка от детството си.
Дин е момче от бедно семейство, което в момента учи в гимназията. Той няма нито време, нито пари, за да изпълни многобройните си мечти. Един ден открива вълшебен чайник, в който се намира силния и шеговит дракон Лонг. Той е видим само за момчето и иска да му изпълни 3 желания, в знак на признателност, че го е освободил. Тази среща изглежда истински късмет, защото най-голямата мечта на Дин е да намери приятелката от детството си Ли, която няма представа къде е. Но това е желание, което не е по силите и на най-големите магьосници, защото в приятелството или любовта няма магия. Двамата потеглят на приключение, в което по оживените улици на Шанхай ги очакват вълнуващи моменти. Но наред с всички желания, мечти и забавления, дамата нови приятели ще достигнат до въпроса: кое е най-голямото желание в живота?
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички