Wind River

Дивата река (2017)

7.7202 750 votes
Актьори
Kelsey Asbille, Julia Jones, Jeremy Renner
Режисьор
Taylor Sheridan
Сценарист
Taylor Sheridan
Снимки
Park City Studios, USA, Utah
Жанр
Екшън, Криминален
Година
2017
Премиера в България
Държава
Англия, САЩ, Канада
Продължителност
1 ч 47 мин
Трейлър на Дивата река (2017)
2 611
Абонирай се за YouTube канала ни
Травматизиран от смъртта на дъщеря си, Кори решава да започне нов живот изолиран от хората във дружество за защита на животните, където той е сам сред дивата природа. Един ден той намира убито момиче и заедно с агента Джейн трябва да намерят извършителя.
Кори е служител в отдел за защита на природата и животните. Той отговаря за ловуването на всякакъв дивеч, както и ограничаване популацията на хищници. Когато се налага, той трябва да убива вълци и койоти, за да се намали тяхната численост. Кори все още не може да стъпи на краката си, защото не е преодолял скорошната смърт на дъщеря си. Още повече, че тя е била в тийнейджърска възраст. Един ден по време на работа докато върви сред покритите със сняг полета, се препъва в нещо. Той открива тяло на младо момиче, което скоро е било убито. За да се открие извършителя, много млади агенти от ФБР идват в града, сред които е Джейн. Тъй като тя не е запозната с грубия терен и трудните метеорологични условия, Кори ще бъде неин помощник. Силно свързан с американската общност, той ще я поведе сред враждебната среда, пустош и студ, където законът на хората надделява пред лицето на безмилостната природа.

Актьорски състав

  • Jeremy Renner
    Jeremy Renner
    Джеръми Ренър
  • Elizabeth Olsen
    Elizabeth Olsen
    Елизабет Олсън
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички