Лятното приключение на Лука
Vivarium

Вивариум (2019)

5.842 780 votes
Актьори
Jesse Eisenberg, Jonathan Aris, Imogen Poots
Режисьор
Lorcan Finnegan
Сценарист
Garret Shanley, Lorcan Finnegan
Снимки
Liege, Dublin, Ireland
Жанр
Sci-Fi
Година
2019
Премиера
Държава
Ирландия, САЩ, Белгия, Дания
Продължителност
1 ч 37 мин
Бюджет
4 000 000
Трейлър на Вивариум (2019)
626
Абонирай се за YouTube канала ни
Годениците Джема и Том, търсейки си нов дом, са подведени с примамливи обещания в лабиринт от къщи, от който не намират изход, а им свършва горивото. Те са принудени да живеят сами в цял град, като се грижат за извънземно дете.

Vivarium (2019)

В научнофантастичния трилър Вивариум (помещение имитиращо естествена среда, в което организмите живеят) млада жена и нейния годеник искат да си купят перфектната къща в нов жилищен квартал, която да бъде тяхното любовно гнездо. Ето защо те оставят мистериозен продавач на недвижими имоти да им покаже нова зона за жилищно развитие. Странната агенцията е само началото на едно загадъчно събитие. Те не харесват къщата, която той им предлага и решат да огледат останалите. Докато гледат с учудване, те не забелязват, че все по-дълбоко влизат в огромния град и внезапно се оказват в капан от лабиринт от еднакви къщи, от които не изглежда да има изход. Продължавайки да търсят изход, горивото на колата им свършва и се оказват отново пред къща номер 9, която им бе предлагана. На следващия ден пред къщата се появява кутия с храна и бебе, в която пише, че трябва да отгледат бебето за да бъдат освободени. След няколко дена те разбират, че бебето е мутант, защото расте твърде бързо.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички