Суров диамант / Uncut Gems (2019)

7.788 180 votes
Актьори
Mesfin Lamengo, Liang Wei-Hui-Duncan, Sun Zhi Hua-Hilton
Режисьор
Josh Safdie, Benny Safdie
Сценарист
Josh Safdie, Ronald Bronstein
Снимки
Manhattan, New York, USA
Жанр
Драма, Криминален
Година
2019
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 15 мин
Трейлър на Суров диамант / Uncut Gems (2019)
274
Абонирай се за YouTube канала ни
Хауърд е утвърден бижутер от Манхатън с голяма страст към залагания и естествено склонност към измами. Пристрастен към хазарта, той се опитва да се справи с две любовни връзки и няколко кредита наведнъж.
Нешлифовани диаманти (2019)

Хауърд е бижутер и харизматичен измамник, който има съмнителен бизнес с екстравагантни бижута в Ню Йорк. Той доставя бижута на част от богатите и известни в града, но не това до прави богат. Пристрастен към хазарта, той е длъжник на няколко кредитни акули. Както в своите измами, така и в личния си живот винаги поема максимален риск и затова винаги живее на ръба на фалита. Неговото семейно положение е допълнително усложнено от факта, че има любовница, която крие от съпругата си.

След като в ръцете му попада опал, той вижда своя шанс да реши много от проблемите си. Предстои му да прекрати сочния си бизнес с един последен и голям залог с висок риск, който може да го направи милионер. Но за да направи това, ще трябва да балансира бизнеса, семейството и противниците си, които го заплашват на всички  фронтове.

С участието на

  • Adam Sandler
    Adam Sandler
    Адам Сандлър