Черната вдовица

Нешлифовани диаманти / Uncut Gems (2019)

7.4201 890 votes
Актьори
Adam Sandler, Idina Menzel, Julia Fox
Режисьор
Josh Safdie, Benny Safdie
Сценарист
Josh Safdie, Ronald Bronstein
Снимки
Manhattan, New York, USA
Жанр
Драма, Криминален
Година
2019
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 15 мин
Трейлър на Нешлифовани диаманти / Uncut Gems (2019)
607
Абонирай се за YouTube канала ни
Хауърд е утвърден бижутер от Манхатън с голяма страст към залагания и естествено склонност към измами. Пристрастен към хазарта, той се опитва да се справи с две любовни връзки и няколко кредита наведнъж.
Нешлифовани скъпоценности (2019)

Хауърд е бижутер и харизматичен измамник, който има съмнителен бизнес с екстравагантни бижута в Ню Йорк. Той доставя бижута на част от богатите и известни в града, но не това до прави богат. Пристрастен към хазарта, той е длъжник на няколко кредитни акули. Както в своите измами, така и в личния си живот винаги поема максимален риск и затова винаги живее на ръба на фалита. Неговото семейно положение е допълнително усложнено от факта, че има любовница, която крие от съпругата си.

След като в ръцете му попада опал, той вижда своя шанс да реши много от проблемите си. Предстои му да прекрати сочния си бизнес с един последен и голям залог с висок риск, който може да го направи милионер. Но за да направи това, ще трябва да балансира бизнеса, семейството и противниците си, които го заплашват на всички  фронтове.

С участието на

  • Adam Sandler
    Adam Sandler
    Адам Сандлър
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички