Пъзелът (2017)

5.857 220 votes
Актьори
Matt Passmore, Callum Keith Rennie, Tobin Bell
Режисьор
Peter Spierig, Michael Spierig
Сценарист
Josh Stolberg, Pete Goldfinger
Снимки
Toronto, Canada, Ontario
Жанр
Ужаси
Година
2017
Премиера в България
Държава
Канада, САЩ
Продължителност
92 мин.
4.6 / 5 - 13 vot
12 434
Франчайз, в който се разказва за убийствената игри продължава. Създателите на филма бяха потънали в мълчание през последните няколко години, но ето че сега отново се появяват с осмата част.

Убийствен пъзел 8 (2017)

Това е един от най-известните ужаси, който стартира с триумфално начало 2003 г. с късометражния филм. След до 2010 г. всяка година се появява нова част. Изключение прави само тази осма част, която се появява със 7 години закъснение. В нея продължава ужас-франчайза, който разказва убийствените пиеси на един психопата Джон Крамер. Той е известен зъл гений, който затваря жертвите си в един странен затвор, с който дава началото на кървава игра, която винаги има фатални последици. В продължение на десетилетия той бе смятан за мъртъв, но сега градът започва да се пълни с убийства и защо всички следи водят към него? Дали това е някой от учениците му? Едно е ясно: мъчителните игри започват отново.

През февруари 2016 г., шест години след последната му поява, беше обявено, че сценаристите ще бъдат Josh Stolberg и Pete Goldfinger.