Тролчета 2: Турнето (2020)

Актьори
Justin Timberlake, Ozzy Osbourne, James Corden
Режисьор
David P. Smith, Walt Dohrn
Сценарист
Glenn Berger, Jonathan Aibel
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Тролчета 2: Турнето (2020)
1 427
Абонирай се за YouTube канала ни
В тази част, оптимистичната Попи и вечно мрънкащият Бранч ще се включа в още по-голямо приключение, което ще ги отведе по далечни и непознати пътеки.

Троловете се завръщат, онези прекрасни същества с прилично оцветени прически, които пеят, танцуват и се забавляват чудесно. Блестящи и щастливи, кралица Попи и Бранч живеят в колоритната си колония. Но едно откритие разтърсва техния мироглед: някъде около тях очевидно има и други тролове, които харесват различни музикални стилове. Всички те имат 6 стила в музиката: поп, техно, фънк, кънтри, класика и рок.

След това откритие нова заплаха се разпростира из между всички тролове: кралицата на хард-рока Барб иска да унищожи всички колекции на китари и всички останали стилове, така че рокът да е над всичко. Попи ще трябва да се изправи срещу Барб, за да запази своя пъстър и цветен свят. Нейната задача е винаги да защитава своите тролчета, независимо от заплахата. Тролчетата трябва да се обединят и да се опитат да направят невъзможното за да създадат хармония въпреки различията си.

Продължение на анимационния филм от 2016 г. Този път дистрибуцията пое Universal, тъй като успехът на Fox в предната чат не задоволи очакванията.

С участието на

 • Anna Kendrick
  Anna Kendrick
  Анна Кендрик

Всички части

 1. Тролчетата (2016)
  Тролчетата (2016)
 2. Тролчета 2: Турнето (2020)
  Тролчета 2: Турнето (2020)