Кралството на планетата на маймуните

Трансформърс 7: Възходът на зверовете (2023)

Transformers: Rise of the Beasts
6103 хил. гласа
Актьори
Anthony Ramos, Luna Lauren Velez, Dominique Fishback
Режисьор
Steven Caple Jr.
Сценаристи
Joby Harold, Josh Peters
Снимки
Cuzco, Peru
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Приключенски
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 07 мин
Бюджет
$200,000,000
Трейлър на Трансформърс 7: Възходът на зверовете (2023)
20 050
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Трансформърс 7: Възходът на зверовете (2023)
През 90-те години в битката между Автоботите и Десептиконите се наместват и други трансформърси, сред които са Максималите, със способност да се транспортират в животни.

През 1994 г. в Ню Йорк Ноа и амбициозната археоложка Елена се натъкват на древен конфликт, което ги отвежда по целия свят. Заедно с Оптимус Прайм, Бъмбълби, Мираж и Арси те трябва да се изправят пред голяма заплаха. След като Елена открива така наречената технология Transwarp, която може да захранва космически кораби, тя дава нови възможности на Автоботите, като например да си върнат родната планета. Те обаче не са единствените, които искат да я използват. Терорконите, които образуват фракцията на Десептиконите и са водени от злия ловеца на трофеи Скурж, искат да върнат своя господар Юникрон. В конфликта са въвлечени и Предаконите – свирепа древна раса кибертрони. Елена, Ноа и Автоботите се впускат в битка с противници, които по всичко личи, че ги превъзхождат. За щастие могат да разчитат на помощта на Максималите, които могат да се превръщат в органичните форми на живот на Земята. Те могат да приемат формата на зверове като огромна горила, ястреб, носорог или гепард. Този конфликт предвещава пристигането на злия господар на Терорконите – Юникрон, който е с размерите на планета и може да унищожи света. Сред този хаос и опасност Оптимус Прайм ще се превърне в лидер на Автоботите.

Това е 7-мата част на франчайза, която се развива хронологично след действията в Бъмбълби. През есента на 2015 г. Paramount обяви, че франчайзингът Transformers трябва да бъде значително разширен. В 10-годишен план трябва да се реализират части от 5 до 8.

Всички части

 1. Трансформърс: Ера на изтребление (2014)
  Трансформърс: Ера на изтребление (2014)
 2. Трансформърс 5: Последният рицар (2017)
  Трансформърс 5: Последният рицар (2017)
 3. Трансформърс 6: Бъмбълби (2018)
  Трансформърс 6: Бъмбълби (2018)
 4. Трансформърс 7: Възходът на зверовете (2023)
  Трансформърс 7: Възходът на зверовете (2023)
 5. Transformers One (2024)
  Transformers One (2024)