Tomb Raider: Първа мисия (2018)

6.4136 100 votes
Актьори
Alicia Vikander, Walton Goggins, Hannah John-Kamen
Режисьор
Roar Uthaug
Сценарист
Alastair Siddons, Geneva Robertson-Dworet
Снимки
Cape Town Film Studios, Western Cape, Cape Town
Жанр
Екшън, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
16 Март 2018
Държава
USA
Продължителност
118 мин.
Трейлър на Tomb Raider: Първа мисия (2018)
4 / 5 - 9 vots
6136
40
1
Лара Крофт е горда и независима дъщеря на странен авантюрист, който изчезва, когато тя е още в тийнейджърска възраст. Сега е на 21 години, преминава през хаотичните улици на Лондон и принудена да се изправи през демоните си. Тя решава да разбере какво е доведе до смърт баща ѝ. Лара трябва да посети, последната дестинация на родителя си: легендарна гробница на остров край бреговете на Япония. Там нейната воля ще я доведе до много по-рисковани ситуации, отколкото предполагаше.
Срещаме Лара Крофт, като млада жена, която живее като студент и куриер по опасните улиците на Източен Лондон. Сега е на 21 години, пренебрегва образованието си и отказва да поеме контрол над световната икономическа империя на баща си. От решаващо значение за решението ѝ е факта, че нейния баща е изчезвал без следа преди 7 години. Лара не иска да повярва в смъртта му, въпреки че целия свят знае, че неговия характер като ексцентричен авантюрист, вече не е сред живите. Един ден тя решава да разследва предполагаемата му смърт. Тя тръгва да го търси, въпреки че това би било последното нещо, което може да намери.
Така че Лара се впуска в хода на действие и се отправя до мястото, където баща ѝ е бил видян за последен път. Това е легендарната гробница на митичния остров, който се намира някъде в нищото по крайбрежието на японския бряг. Тя стига там благодарение на подкрепата на капитан Лу Рен. Но веднага щом пристига на острова, е изправена пред много опасности. За да оцелее, тя трябва да достигне границите на невъзможното, оборудвана само интелект и много воля.

Но скоро ще осъзнае, че не е сама в търсенето на баща си. Дори и съмнителният Матиас Волгел се занимава със зловещия остров и изглежда че е член на тайнствена организация.

В главната роля
  • Hannah John-Kamen
    Hannah John-Kamen
    Хана Джон-Камен
Добави ревю