Повелителят на дракони
Tom Clancy's Without Remorse

Безпощадно (2021)

5.726 910 votes
Актьори
Michael B. Jordan, Jamie Bell, Jodie Turner-Smith
Режисьор
Stefano Sollima
Сценарист
Will Staples, Taylor Sheridan
Снимки
Potsdam, Germany
Жанр
Екшън, Криминален, Приключенски
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 49 мин
Трейлър на Безпощадно (2021)
196
Абонирай се за YouTube канала ни
Агент от ЦРУ е въвлечен в конспирация по време на мисия, в която има лични цели- да отмъсти на наркобарон за смъртта на жена си.

Джон Кели е бивш член на военноморските сили, който става агент на ЦРУ. Той участва в строго секретна рискова операция, в която носи името Джон Кларк, но тази мисия го въвлича в конспирация, навличайки си гнева на руски военни. В отговор на действията му, руски военни части убиват жена му, като се опитват да направят същото и с него, но без успех. Лишен от всичко, за което някога е мечтал и без да има какво повече да губи, Джон преследва убийците на всяка цена. Заедно с колежката си Карън и съмнителния агент на ЦРУ Робърт, Джон случайно разкрива таен заговор, който заплашва да въвлече САЩ и Русия във война. Разкъсва между личните желания и дълга към страната си, той трябва да се бори с враговете си без милост, надявайки се да предотврати конфликта и да разкрие мощните лица зад конспирацията.

Базиран на серията от романи на Том Кланси, в които Джон първоначално е второстепенен герой, който помага на мисиите на Джак Райън. Но в едноименния роман от 1993 г. той е в центъра на историята.

С участието на

  • Michael B. Jordan
    Michael B. Jordan
    Майкъл Б. Джордан
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички