Вещиците

Том и Джери (2021)

Актьори
Chloë Grace Moretz, Rob Delaney, Michael Peña
Режисьор
Tim Story
Сценарист
April Prosser, Katie Silberman
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
17
Филмова адаптация на приключенията за съперничеството на познатите ни котка и мишка. Но в тази продукция те ще трябва да се обединят срещу обща заплаха.
Малката мишка Джери живее в стените на голямa къща, където има приятелски отношения с дългогодишните собственици, любяща възрастна двойка. Тяхното уединено приятелство приключва, след като двойката напуска домът а къщата е обявен за продажба. След като се настанява младо семейство, Джери е решен да ги заплаши, че ще превземе дома им. За да се отърве от вредителя, семейството приема бездомна котка, която нарича Том. В епичната битка за къщата Том и Джери скоро откриват нарастващата си любов към семейството, която още повече се увеличава, след като се задава външна заплаха, от която те трябва да го предпазят. Чрез работата в екип двамата научават стойността на семейството и приятелството.

С участието на

  • Chloë Grace Moretz
    Chloë Grace Moretz
    Клоуи Грейс Морец
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички