G.I. Joe: Змийски очи
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Три билборда извън града (2017)

8.1452 500 votes
Актьори
Frances McDormand, Sam Rockwell, Woody Harrelson
Режисьор
Martin McDonagh
Сценарист
Martin McDonagh
Снимки
Asheville, USA, North Carolina
Жанр
Драма, Криминален
Година
2017
Премиера в България
Държава
САЩ, Англия
Продължителност
1 ч 55 мин
Бюджет
15,000,000
Трейлър на Три билборда извън града (2017)
2 074
Абонирай се за YouTube канала ни
Дъщерята на Милдред е убита, а местната полиция отказва да се заеме със случая. Съкрушената майка започва да води война с полицията, като създава няколко билборда, с ясно и точно обвинения към полицейския началник.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)

В спокойния град Еббинг, дъщерята на 50-годишната Милдред Хейс е изнасилена и убита до дома си. Това е достатъчно да разбие живота на майката. Освен това, нищо не се случва по разрешаването на случая. Няма следа от основен заподозрян всичко е толкова бавно, че Милдред вярва, че местната полиция просто не върши добре работата си. За разлика от сина си Роби, който просто иска да живее живота си, тя не може да приеме това. Местната полиция около шерифа Бил Уилоби и неговият офицер Джейсън Диксън не полагат достатъчно усилия, за да изчистят случая. Те по-скоро измъчват афро-американското население в родния си град. От гняв към поведението им, Милдред обявява война на шерифа, като публично критикува полицията за тяхното бездействие, чрез създаване на три билборда с голям формат на пътя, който води до нейния град. На тях има провокативни лозунги, които са адресирани до началника на полицията Уилям Уилоуби. На посланията реагира офицер Диксън, което не води до нищо по-добро, а още повече възпламенява истинския пламък на възмущение.

Когато Макданаг написал сценария, той вече решил Франсис Макдормън да бъде в главната роля. Въпреки това, тя трябваше да бъде убедена от съпруга й Джоел Коен, защото за първи път вярваше, че е твърде стара за ролята на 58 годишната майка.
Еббинг в действителност не съществува нито в Мисури, нито някъде другаде. Филмът е заснет в село Силва в Северна Каролина. През септември 2017 г. Печели наградата на публиката за филмовия фестивал.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички