Повелителят на дракони
Those Who Wish Me Dead

Те пожелаха смъртта ми (2021)

6.3480 votes
Актьори
Angelina Jolie, Nicholas Hoult, Jon Bernthal
Режисьор
Taylor Sheridan
Сценарист
Charles Leavitt, Michael Koryta
Снимки
Albuquerque, New Mexico, USA
Жанр
Драма, Екшън, Трилъри
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ, Канада
Продължителност
1 ч 40 мин
Трейлър на Те пожелаха смъртта ми (2021)
1 098
Абонирай се за YouTube канала ни
Хана (Анджелина Джоли) се опитва да предпази малко момче от безскрупулни убийци, но нейният още по-голям проблем е, избухването на пожар, който застрашава живота на тях и много други.

Експертът по оцеляване и пожарникар Хана (Анджелина Джоли), ръководи мисия в нейния район в планините на Монтана, която върви по ужасна и  погрешна посока – трима души са убити, а Хана лично е преписала смъртта им. Години след събитията тя не може да се примири с травмата, при което работи в безлюдна планина. Един ден се натъква на 14-годишният Конър, който е свидетел на ужасно убийство. Извършителите са двама братя, които не се срамуват от своите зверства. Двамата убийци забелязват младия свидетел на престъплението. Ако в началото е имал малък шанс да избяга, сега е окончателно в списъка. Дори и програмата за защита на свидетелите не може да промени това. В планината където работи Хана, най-накрая настигат младежа. Хана взема момчето под крилото си и иска да го заведе на сигурно място, но скоро криминалното дуо е по петите им. За да приключи по-бързо преследването, те правят пожар, в който ще улеснят залавянето и убиването на Конър.

Екранизация на едноименния роман на Майкъл Корита. Авторът също участва в създаването на сценария на филма.

Актьорски състав

  • Angelina Jolie
    Angelina Jolie
    Анджелина Джоли
  • Nicholas Hoult
    Nicholas Hoult
    Никълъс Холт
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички