The Witcher

Вещерът (2019)

8.2294 980 votes
Актьори
Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan
Сценарист
Lauren Schmidt
Снимки
Budapest, Hungary
Жанр
Драма, Екшън, Приключенски
Година
2019
Премиера
Държава
Полша, САЩ
Трейлър на Вещерът (2019)
4 773
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Вещерът (2019)
Ловец, вещер и мутанти Гералт се опитва да намери своето място в свят, в който хората, често се оказват по-зли от зверовете, които ловува. Той пресича пътя на мистериозната принцеса Сирила и могъщата магьосница Йенефер, които също ката него, ще се окажат значително влияние върху съдбата на техния свят.

Гералт от Ривия е магьосник и изкарва прехраната си, като броди из страната и ловува чудовища, в замяна на което получава злато. Още като дете той се отделя от родителите си, след което е обучен от магьосници. Това го направи магьосник, а чрез мутации придобива свръхчовешки сили, които го правят идеален ловец и боец. Сред хората обаче той е прокажен, защото е презиран поради страхът им от неговите сили. Животът му скоро ще се промени, когато открива силна магьосница и млада принцеса със специален дар, които пазят опасна тайна, която не искат да бъде разкрита.

Неговата съдба се пресича с младата принцеса Сирила от кралство Синтра. Той отказва да приема предопределената си съдба, да се грижи и защитава Сирила, както и отхвърля предупрежденията за последствията. Принцесата скоро изпадна в опасност, след като са нападнати от кралство Нилфгаард.

Йенефер е магьосницата, която  живее във Венгерберг. Тя е имала тежко минало, което обаче я прави по-силна. Скоро между нея и Гералт, и техните взаимни изпитания възниква истинска любов. Тримата трябва да преборят различията и тежкото си минало, за да се обединят, преди техния свят да потъне в огън и война.

Netflix работи с автора на едноименната книжна поредица Анджей Сапковски, за да реализира The Witcher като фентъзи драматичен сериал. Той участва в изграждането на филма като творчески консултант. Най-известната реализация на книгата е играта на CD Projekt Red, която е най-популярната в своя жанр.

Актьорски състав

  • Henry Cavill
    Henry Cavill
    Хенри Кавил
  • Theo James
    Theo James
    Тео Джеймс
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички