Повелителят на дракони
The White Tiger

Белият тигър (2021)

7.147 180 votes
Актьори
Priyanka Chopra, Rajkummar Rao, Adarsh Gourav
Режисьор
Ramin Bahrani
Сценарист
Ramin Bahrani, Aravind Adiga
Жанр
Драма, Криминален
Година
2021
Премиера
Държава
Индия, САЩ
Продължителност
2 ч 05 мин
Трейлър на Белият тигър (2021)
117
Абонирай се за YouTube канала ни
Балрам е беден индийски селянин, чиято невероятна амбиция го отвежда в зенита на индийския бизнес. Той става шофьор на богата индийска двойка, като използва остроумие и находчивост, за да избяга от бедността и да стане предприемач.

Балрам разказва своя епичен възход от беден селянин до успешен предприемач в съвременна Индия. Нашият умен и амбициозен млад герой става шофьор на Ашок и Пинки, които току-що се завръщат от Америка. Обществото, в което е живял Балрам, го е научило само на едно: да слугува. С това си качество, той се превръща в незаменим слуга на своите богати господари. Но в една злополучна нощ, когато пред волана е Ашок, те катастрофират, а Балрам е обвинен. След това предателство осъзнава, че системата е корумпирана. На ръба да загуби всичко, той започва да се бунтува срещу манипулираната и несправедлива социална система, за да се издигне в господар от нов характер.

Драмата е екранизация на едноименния роман на Аравинд Адига, който спечели наградата Букър за своята история. Аравинд Адига също е дългогодишен приятел на режисьора Ramin Bahrani и дори е написа няколко страници от книгата си в апартамента му.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички