Лигата на справедливостта на Зак Снайдър
The Way Back

Извън играта (2020)

6.735 020 votes
Актьори
Ben Affleck, Janina Gavankar, Al Madrigal
Режисьор
Gavin O'Connor
Сценарист
Brad Ingelsby
Жанр
Драма
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 48 мин
Трейлър на Извън играта (2020)
1 743
Абонирай се за YouTube канала ни
Джак е бивша баскетболна звезда, който поради зависимостта си от наркотиците е изоставил дори и семейството си. Въпреки това, той иска да стъпи на крака и започва да работи като треньор на баскетболен отбор в гимназията.

Джак Кънингам някога беше истинска звезда в баскетболния спорт, но дните на славата му отдавна приключиха. Той загуби жена си, чрез прекомерната употреба на наркотици, както и останалата част от семейството си. Сега е достигнал дъното и все още има трудности с пристрастяването си.

Независимо от това се опитва да се върне към живота си: иска да тренира баскетболния отбор на гимназията и по този начин евентуално да получи прошка за себе си. В училището има деца с различни етнически произход, както и това е учебната институция, в която някога Джак е  завършил. Повечето от учителите са скептично настроени към баскетболиста и че е наистина подходящ като треньор и модел за подражание на студентите. Но Джак получава своя шанс, дори с отбор, който има най-малки очаквания за успех.

С участието на

  • Ben Affleck
    Ben Affleck
    Бен Афлек
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички