Недосегаемите / The Upside (2017)

6.941 630 votes
Актьори
Nicole Kidman, Kevin Hart, Bryan Cranston
Режисьор
Neil Burger
Сценарист
Éric Toledano, Jon Hartmere
Снимки
The Kimmel Center, Pennsylvania, Philadelphia
Жанр
Драма, Комедия
Година
2017
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 06 мин
Трейлър на Недосегаемите / The Upside (2017)
805
Абонирай се за YouTube канала ни
Филип е богат човек, но след като претърпява злополука, изпада в ситуация, която го отвращава от живот. Сега непрекъснато е обграден от медицински сестри и хора, за да му помагат. Но един ден той е симпатизиран от млад мъж с криминално досие, който няма опит в тази роля. Филип решава да го наеме и той се оказва подходящия, който му връща удоволствие в живота.

Филип, е богат мъж, бивш главен изпълнителен директор, който обаче след тежка катастрофа остава парализиран. Закован на инвалидна количка, той има нужда от помощник. За тази длъжност кандидатства Dell – мъж със сенегалски произход, който идва от един бедняшки квартал и току-що е освободен от затвора. Преди всичко, дамата в къщата Ивон, е не толкова ентусиазирана от неконвенционалния кандидат, защото осъзнава, че не иска работа, а иска само да получи сертификат за бюрото по труда.

Филип е развълнуван от светогледа на Dell и още повече, че той не се отнася към него като крехък случай за медицински грижи, както всички останали. Противоречиво на очакванията Dell поема работата. Първоначално, двамата напълно различни, трябва да се опознаят, за да се справят с трудната ситуация. Това не отнема много време и Филип процъфтява в приключенията с Dell. С течение на времето и те ще пренебрегнат различията си и ще създадат силно приятелство, което ще премахне социалната бариера, която ги разделя. Също така Dell става все по-ангажиран с работата на Филип и така двамата непознати стават доста добри приятели.

Актьорски състав

  • Nicole Kidman
    Nicole Kidman
    Никол Кидман
  • Kevin Hart
    Kevin Hart
    Кевин Харт