Круд 2: Нова епоха
The Underground Railroad

Подземната железница (2021)

7.34 340 votes
Сезон 1
10 епизода
Актьори
Thuso Mbedu, Joel Edgerton, Chase Dillon
Режисьор
Barry Jenkins
Сценарист
Colson Whitehead
Снимки
Savannah, Georgia, USA
Жанр
Драма
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Подземната железница (2021)
87
Абонирай се за YouTube канала ни
Млада робиня в търсене на легендарната Подземна железница, попада на истинско метро, с което успява да избяга от плантация в Джорджия.

Кора Рандалс копнее за свобода в Америка в края на 18 век. Един ден тя бяга от плантацията в Джорджия, където я държат като робиня и тръгва да търси легендарната подземна железница, която обещава по-добро бъдеще. Това са мрежа от тайни пътища, които чернокожите използват, за да избягат от робството. Но за нейна изненада тя намира истинско метро със сложна железопътна мрежа, минаваща през подземни тунели през южната част на Америка.

Кора пътува от щат в щат, подобно на майка си, която някога също е избягала. Тя е изправена пред едно нереалистично бъдеще и трябва да внимава за опасния ловец на глави Риджуей, който иска да върне двете жени в плантацията. Той е воден от вътрешен гняв, защото някога е позволил на майка ѝ да избяга.

Базиран на едноименния роман на Колсън Уайтхед. През юни 2018 г. Amazon поръча мини сериал, който да адаптира романа за мрежата от тайни пътища и безопасни къщи за престой. Снимките са правени в Richmond Hill, Джорджия от август 2019 г. до септември 2020 г.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички